Днес преди обяд ще преобладава слънчево време. През деня от запад

...
Днес преди обяд ще преобладава слънчево време. През деня от запад
Коментари Харесай

Какво ще е времето в последния работен ден и през уикенда

Днес преди обяд ще  доминира слънчево време . През деня от запад облачността ще се усилва, ще е висока и междинна. На обособени места основно в Рило-Родопската област ще превали. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър, след обяд в Източна България ще се ориентира от североизток. Максималните температури ще са  между 22° и 27°, в София – към 22° .

Жега и мраз: Октомври ще ни изненада с августовски температури и -5 градуса

Над  Черноморието  ще доминира слънчево време. Ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че ще се задържи съвсем без превалявания. Ще духа слаб до сдържан вятър, най-вече от север-североизток. Максималните температури ще са сред 21° и 25°. Температурата на морската вода е 21°-23°. Вълнението на морето ще бъде най-вече 2 бала.

Над  планините  преди обяд ще доминира слънчево време, само че облачността от запад ще се усилва. В следобедните часове тук-там основно в Рило-Родопската област ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 16°, на 2000 метра – към 9°.

В събота ще бъде най-вече слънчево . Вятърът ще е слаб от запад. Минималните температури ще са сред 7° и 12°, а оптималните – сред 21° и 26°, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология.

В неделя сутринта ще е слънчево  и към момента относително топло. През деня, с прекосяване на леден атмосферен фронт, облачността ще се усили и на обособени места ще превали. С увеличаване напразно от запад-северозапад ще нахлува студен въздух и по здрач и през нощта против понеделник температурите ще се намалят доста.

dariknews.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР